Kerbal Space Program

Kerbal Space Program

Chtělo by to češtinu....
Někdo by mohl hru přeložit ať se v tom dá vyznat normálně, a né způsobem pokus omyl při stavbě rakety která splňuje požadavky na dlouhé lety teprve až po 150tem startu :D
< >
Showing 1-15 of 26 comments
*gets google translate*
Im anglicky a pomocí programu překlady, chceš KSP přeložen nebo mluvíte o získání tutorial? pro KSP
Chci texty ve hře mít česky abych jím rozuměl.
Je nějak pokrok v cz překladu?
nedávno vývojáři přidali do hry další lokalizace, tak třeba se dočkáme za pár let i češtiny :D
Originally posted by VladceZ:
nedávno vývojáři přidali do hry další lokalizace, tak třeba se dočkáme za pár let i češtiny :D

hmm takže neni žadný pokrok v cz překladu....
Originally posted by TurajsCZ:
Originally posted by VladceZ:

hmm takže neni žadný pokrok v cz překladu....

a co takhle že by sme se spojily a vytvořili si ji samy?
Zdravím, ako to vyzerá? Alebo to už zaniklo?
Originally posted by tomas02468:
Zdravím, ako to vyzerá? Alebo to už zaniklo?

Já si trochu s češtinou pohrával, ale nemám moc zkušenosti co se samotné angličtiny týče a ani na to nemám čas... pokud bude někdo chtít, můžu mu přeposlat soubory obsahující některé texty už přeložené do češtiny. Jedná se zejména o hlavní menu a část textu z nastavení hry a pár věci přímo z HUD ve hře. Popisky dílu, misí nebo tutoriálu přeložené nejsou. :KSmiley:
moc tomu nechapem pomohol by mi ktosi
Originally posted by polaris2008:
moc tomu nechapem pomohol by mi ktosi

S čím chceš pomoct? se samotnou hrou nebo s překladem?
Čus bando. Nevíte jak je na tom ta čeština teď? Už je to sakra spoustu let co jsem ji hrál naposledy ale asi furt nic vo? Díky za rady,tipy
< >
Showing 1-15 of 26 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Aug 17, 2013 @ 3:30am